Op reis naar.... - reis en vakantie informatie

Op reis naar... Azie, Amerika, Afrika, Europa, Nederland. Informatie over reizen, vliegen, vakantiebestemmingen, last minute aanbiedingen, doorlopende en tijdelijke reisverzekeringen, ziektes en inentingen, en nog veel meer.

Review: Djoser

Om met de deur in huis te vallen: Djoser is zeer goede reisorganisatie. Zelf heb ik de Transsiberie reis van Moskou naar Mongolie naar Beijing gedaan met Djoser. Dat beviel me zeer goed.

De website van Djoser ziet er fantastisch uit. De site is makkelijk te doorzoeken, de reizen zijn makkelijk te vinden en alle benodigde informatie is aanwezig bij de gekozen reis.

Boeken van de reis gaat ook makkelijk, en de mensen van Djoser reageren snel en professioneel. Alle vragen die je hebt kun bij ze kwijt, en de antwoorden komen snel en duidelijk. Bevestigingen, reisinformatie en alle andere zaken die van belang zijn voordat je echt op reis gaat, worden duidelijk naar je toegestuurd.

De reis begint natuurlijk al echt op het vliegveld, waar de reisbegeleider (of begeleidster) jou en de andere mensen uit je reisgroep opwacht. De reisbegeleider heeft meestal al heel vaak deze reis gemaakt, is vaak bekend met de lokale taal, kent de landen en de culturen goed, en kent veel mensen die onderweg eventuele problemen kunnen oplossen. Een kapotte auto betekent dus niet het einde van de trip.

De reis zelf is altijd goed georganiseerd. Eten, drinken en onderdak zijn in goede handen. Je hoeft je niet ongerust te maken dat je komt te slapen in een vlooienhotel of komt te eten in een smerig achterafrestaurantje, al kan dat natuurlijk geregeld worden als je daar behoefte aan hebt. :)

Klachten worden serieus genomen, zowel door de reisbegeleider als door Djoser zelf.

Belangrijke tip!
Als je klachten hebt, wacht dan niet tot je terug bent in Nederland om deze te melden! Meld je klachten altijd bij de reisbegeleider. Die kan dan ter plekke voor een oplossing zorgen.

Bij Djoser heb je zelfs de mogelijkheid om collect call naar Djoser in Nederland te bellen om je klachten direct bij het hoofdkantoor neer te kunnen leggen. Dat noem ik nou service! Djoser is duidelijk niet bang om je klacht aan te horen en er op te reageren. Pas als je echt een klacht hebt, kom je er achter hoe belangrijk een goede klachtenafhandeling eigenlijk is.

Al met al is Djoser een zeer goede reisorganisatie. Djoser is dan ook van harte aanbevolen.

Djoser krijgt van ons Goeie Reis!.


1 Commentaar:

Op 6:57 am, zei Anonymous Anonymous...

Goeie review! Precies mijn ervaringen met Djoser!

 

Post a Comment

<< Home